mardi 10 février 2015

Serviciul Român de Informații – implicat activ în manipulările politice din ultima vreme / Le Service Roumain de Renseignements – impliqué activement dans les manipulations politiques récentes


                                                                          



 Versiunea română
Actualul scandal  dintre Elena Udrea, fostul ministru al dezvoltării și Florian Coldea, actualul șef interimar al SRI, a cuprins întreaga viață politică din România și a dat curs la o serie de speculații și comentarii în toată presa și televiziunea română din țară și străinătate.
                                             

Miza este foarte mare deoarece tablourile și declarațiile  prezentate de Elena Udrea aduc o imagine sumbră actualului Serviciu Român de Informații care, în loc să se ocupe de sarcinile pe care le are în raport cu prevederile constituționale, și-a asumat un rol ilegal de stat în stat în toate sectoarele de activitate ale țării, cu prioritate în zona politicului.

In contextul acestei situații, generalul-locotenent Florian Coldea, actualul director interimar al SRI a început să facă o serie de presiuni asupra principalilor săi colaboratori într-o ședință restrânsă din cadrul SRI unde se analiza acuzațiile făcute de Elena Udrea în spațiul public, amenințându-și subordonații iar după lungi discuții derulate în contradictoriu, a zis că : «Dacă vorbiţi, pe toţi vă trag după mine !».
Urmare acestei amenințări, nu toți membrii colectivului de conducere din SRI ar fi împărtășit opiniile generalului Coldea, fapt pentru care trei şefi de departamente au cerut audienţă la preşedintele Klaus Johannis. Este vorba de şeful Diviziei Apărarea Constituţiei, de şeful centrului de interceptări şi de şeful diviziei de contraspionaj din SRI. Preşedintele Klaus Iohannis l-ar fi întrebat pe consilierul său George Scutaru, responabil cu problemele de securitate, dacă să-i primească sau nu, la care acesta l-a sfătuit pe președinte să nu se implice în acest scandal. În cele din urmă, decizia președintelui  a fost negativă.

Dar cine este de fapt domnul general Florian Coldea ? Vă puteți face o idee accesând următoarele pagini de Internet :








După cum se știe, Elena Udrea este acuzată de DNA într-o serie de dosare penale care fac obiectul a șase capete de acuzare. La rândul ei, Udrea a lansat în spațiul public acuzații grave la adresa generalului Florian Coldea care în prezent este directorul interimar al SRI și care ar fi influiențat DNA să înceapă urmărirea penală împotriva ei ca urmare a unor anchete mai vechi făcute de SRI împotriva acesteia, dosare care ar fi fost ținute la secret de Coldea și lansate pe piață, după terminarea mandatului președintelui Băsescu.
Cea mai gravă acuzație este aceea că generalul ar fi închis ochii la faptul că fostul președinte Traian Băsescu ar fi plecat de la Cotroceni cu 50 de dosare strict secrete de interes național  care conțin date importante asupra întregii clase politice actuale din România și care ar fi fost puse la dispoziția președintelui Băsescu de către generalul Coldea deoarece acesta miza la un moment dat ca președintele să-l numească directorul SRI în locul lui George Maior.
Dezvăluirile Elenei Udrea legate de înhăitarea conducerii SRI cu Sebastian Ghiţă, Dumitru Nicolae-Niro şi cu Dorin Cocoş au provocat însă şi reacţii neaşteptate în rândul persoanelor cu responsabilităţi din cadrul structurilor de comandă ale SRI care se vedeau amenințați cu destituirea.
 
După cum afirmam, cu mult timp înainte de producerea acestor evenimente într-unul din comentariile făcute pe blogul meu,
 cel care a înlesnit aceste tranzacții și manipulări este evazionistul milionar Sebastian Ghiță, prietenul de pahar al premierului Victor Ponta și membru al Comisiei SRI, respectiv porta-voce a SRI din cadrul Comisiei Parlamentare pentru SRI.
Acest trepăduș, care a primit comenzi de milioane de euro pentru efectuarea unor programe IT pentru SRI, din care majoritatea nici nu au funcționat, este ofițer acoperit al acestui Serviciu și care, în schimbul facilitării unor afaceri dubioase efectuate prin intermediul generalului Coldea, SRI l-a făcut milionar pe banii românilor.
Pentru a avea o imagine clară asupra lui Sebastian Ghiță și asupra relațiilor sale cu SRI, citiți articolul de mai sus și vă veți edifica de tot ceea ce se întâmplă în cadrul SRI și în special asupra abuzurilor făcute de conducerea acestui Serviciu care acționează ca o organizație mafiotă cu o conotație de stat în stat, fără ca nimeni să ia vreo măsură.

Și ca să vă faceți o idee asupra arhimilionarului evazionist Sebastian Ghiță, colaborator al Securității și prieten de pahar cu premierul plagiator Victor Ponta, urmăriți video de mai jos :
 

                                                                   
SRI prin conducerea sa, s-a implicat brutal în campaniile electorale cu scopul de a influiența rezultatele acestora astfel că fostul director al SRI, George Maior, a luptat pentru Victor Ponta nu numai din punct de vedere politic dar și în calitatea sa de naș de cununie cu acesta, iar actualul director interimar, Florian Coldea, a luptat pentru Klaus Iohannis după ce Băsescu a refuzat să-l numească director al SRI în locul lui Maior.
De aici a pornit şi războiul intern în SRI ceea ce ar explica şi de ce noul preşedinte al României i-a cerut demisia lui Maior, demisie pe care acesta şi-a dat-o, ca să zic așa, eroic, apărând legile Big Brother în conflictul său cu membrii Curții Constituționale.

Și ca să aduc alte argumente, în sprijinul afirmațiilor mele, iată ce spunea Radu Moraru comentator la «Televiziunea Nașul» într-un articol publicat pe saitul televiziunii sub titlul «Război pe viață și pe moarte între gruprile din serviciile secrete» :

http://www.nasul.tv/2015/02/17/razboi-pe-viata-si-pe-moarte-intre-gruparile-din-serviciile-secrete/
 S-a mai afirmat că Elena Udrea însăşi era un serviciu secret în sine la Preşedinţie, pe lângă Traian Băsescu. Ura lui Florian Coldea ar fi pornit dintr-o gelozie profesională : intelligence-ul pe care doamna Udrea i-l susura în urechea dreaptă a preşedintelui Băsescu intra în coliziune cu ce-i şoptea domnul Coldea în urechea stângă în timp ce domnul Maior era fie absent, fie şoptea în urechea altcuiva (Victor Ponta).
Pe de altă parte, s-a comentat că principalele dosare din Justiţie sunt ţinute la SRI şi sunt deblocate atunci când trebuie. Acest lucru este ilegal deoarece orice informaţie obţinută de servicii într-un dosar trebuie trimisă procurorului DNA, nimic nu trebuie reţinut la sursă. In acest sens, doamna Udrea prezintă pe bună dreptate o imagine sumbră a serviciilor care fac dosare la fel ca Securitatea lui Ceaușescu şi care transformă DNA într-o simplă anexă a domnilor Coldea şi Maior.
Un alt exemplu, care atestă faptul că generalul Florian Coldea își trimite iscoade în cadrul unor ministere, este declarația fostului ofițer al SRI, Adrian Radu, care a arătat, în exclusivitate în emisiunea «X-Press» de la postul de televiziune B1, că unul dintre consilierii ministrului de Justiție, Andronache Florian Teodor, este ofițer activ în cadrul Serviciului Român de Informații.
Din acest motiv, Adrian Radu i-a cerut președintelui Klaus Iohannis demiterea de urgență a generalului Florian Coldea de la SRI, iar premierului, demiterea ministrului de Justiție.
«Fac un apel la președintele Iohannis să îl demită de urgență pe generalul Florian Coldea pentru săvârșirea infracțiunii articolului 26 din Legea Siguranței Naționale și pe premier să îl demită de urgență pe ministrul de Justiție», a spus Adrian Radu.
Acesta a prezentat două declarații de avere, din 2013 și 2014, ale domnului Andronache Florian Teodor, consilier la ministerul Justiției, din care reiese că acesta este ofițer SRI activ.

«Coldea încalcă Legea Siguranței Naționale pentru că îl trimite la Ministerul Justiției ca și consilier al unui om politic și mai mult decât atât, pune sub semnul întrebării independența justiției» a adaugat fostul ofițer. Ministrul Justiției are deci un consilier ofițer activ al SRI. Iată video care atestă cele de mai sus :



Iată câte un extras din cele două declarații, din 2013 și 2014, ale domnului Andronache Florian Teodor, fost ofițer SRI, care pot fi accesate în integralitatea lor în paginile principalelor ziare din România ca și în video de mai sus.


                                                 

                                                 

In privința mediului de afaceri, doamna Udrea a afirmat că există o încrengătură de interese, şpăgi, hoţii şi întâlniri periodice cu serviciile de informaţii. Că Dinu Pescariu apela la domnia sa ca să-l roage pe generalul Coldea să-i deblocheze un cont în Elveţia deși acesta o ura pe doamna Udrea. Că soţul său, Dorin Cocoş, era invitat de acelaşi Florian Coldea să finanţeze cu 500.000 de euro televiziunea deputatului PSD Sebastian Ghiţă, membru al Comisiei de control SRI din Parlament care era de fapt porta-voce a acestui serviciu și de la care primea comenzi fără licitație pentru intreprinderile sale personale de pe urma cărora s-a îmbogățit într-un timp record, fără ca cineva să se ocupe de el.
Cu toate acestea, DNA a cerut Parlamentului acordul pentru ca Elena Udrea să fie reținută în vederea continuării aprofundate a celor șase capete de acuzație. Iată ce a declarat Elene Udrea în Parlament înainte de votul parlamentarilor :
                                                     
Referitor la ancheta făcută de Comisia parlamentare de control al SRI ca urmare a acuzațìilor Elenei Udrea la adresa generalului locotenent Florian Coldea, aceasta s-a terminat prin spălarea şefului interimar al SRI cu toţi detergenţii din dotare. Iată ce a declarat șeful acestei comisii, Georgian Pop, după terminarea anchetei respective :
 
                                               
                                                               
Aşa cum anticipam, prestaţia parlamentarilor din Comisia de control al SRI a fost una penibilă şi s-a făcut totul pentru muşamalizarea scandalului Udrea-Coldea. «Nicio întrebare din spaţiul public nu a rămas nediscutată. Tot ce am făcut în cadrul audierilor s-a bazat pe întrebări foarte clare şi pe documente suport. Acuzaţiile din ultimele 10 zile ale doamnei Elena Udrea sunt nefondate. SRI a probat totul cu documente», a declarat fără să clipească preşedintele comisiei, deputatul PSD, Georgian Pop.

De menţionat că Pop a îmbrăcat şi haina de analist politic, el venind cu un argument aberant : «Până acum 10 zile, doamna Udrea a avut o cu totul altă părere despre SRI». Evident, la declaraţia de presă, nu s-au dat şi alte amănunte pentru că, «tot ce s-a discutat aici s-a înregistrat şi lucrările comisiei noastre reprezintă documente oficiale ale statului roman, reprezintă documente secrete de stat» a spus Georgian Pop în încheierea interviului.
Domnul Georgian Pop nu a spus însă nimic despre relațiile sale personale cu membrii conducerii SRI care i-au facilitat lui și altor membrii din comisie o serie de avantaje și servicii gratuite materializate prin aceea că au acceptat de la șefii acestui Serviciu diverse atenții și mai ales oferte pentru repararea gratuită a mașinilor lor în garajele SRI, bonuri de benzină precum și alte asemenea cu scopul de a-i aduce la tăcere și a lua decizii ca cea de ieri.
Menționez că această afirmație a fost făcută ieri în cadrul unor discuții ce au avut loc la o emisiune a televiziunii B1 iar mai târziu, comentatorul Cătălin Striblea de la aceiași televiziune afirma că în străinătate serviciile secrete tremură în fața comisiilor parlamentare în timp ce la noi membrii Comisiei SRI din Parlament tremură în fața conducerii SRI și din această cauză nu s-a luat niciodată vreo măsură împotriva membrilor SRI.
Pentru a avea o imagine și mai clară asupra activităților SRI prin care legea junglei acționează cu prioritate în așa zisul act de justiție derulat de acest serviciu de tip mafiot, citiți articolul «Comisia parlamentară de control al SRI acoperă activităţi desfăşurate ilegal ?!» publicat în ziarul online «Cotidianul» la pagina de Internet :
http://www.cotidianul.ro/comisia-parlamentara-de-control-al-sri-acopera-activitati-desfasurate-ilegal-256455/

Și pentru ca tacâmul să fie complet, citiți pe FaceBook acuzațiile aduse generalului Coldea de către o fostă colaboratoare din spațiul sexy, pe nume Badea Adela Mirela, care prezintă cu subiect și predicat toate mizeriile făcute de acest impostor nu numai pe linie politică dar și pe linia manipulărilor și a folosirii de amenințări legate de viața personală a tuturor celor care-l incomodau. Pentru a vă ușura căutarea, accesați contul meu de FaceBook (Panait Munteanu) și apoi căutați, printre postările mele, linkul acestei persoane (Badea Adela Mirela) intitulat  sub numele «Doi slugoi vânduți».
 
 
 

Iată deci ce se petrece în cadrul structurilor din SRI care ar trebui să asigure culegerea, verificarea și valorificarea informațiilor necesare cunoașterii, prevenirii și contracarării acțiunilor care sunt de natură să lezeze siguranța națională a României și să desfășoare activități vizând apărarea secretului de stat și prevenirea scurgerii de informații care nu pot fi făcute publice din punct de vedere legal, ceea ce practic aceste sarcini au fost întotdeauna lăsate pe planul doi, în timp ce în realitate toți cei care au condus acest serviciu s-au ocupat mai întâi de problemele lor personale sau ale altora prin introduceri în viața acestora.
                                                                        
 
Version française

Le scandale actuel, entre Elena Udrea, l’ancien Ministre du Développement et Florian Coldea, le chef intérimaire actuel du Service Roumain de Renseignements (SRI), a embrassé la vie politique de la Roumanie et a répondu à une série de spéculations et commentaires de la presse et de la télévision roumaine dans tout le pays et à l'étranger.


                                                 


Les enjeux sont élevés parce que les images et les déclarations, faites par Elena Udrea, ont apporté un sombre tableau de l'actuel Service Roumain de Renseignements qui, au lieu de gérer les tâches qu'il a par rapport à la Constitution, a assumé un rôle illégal d’État en État, dans tous les secteurs du pays, principalement dans le domaine de la politique.

Dans le contexte de cette situation, le général Florian Coldea, le directeur par intérim actuel du SRI, a commencé à faire une série de pression sur ses principaux collaborateurs dans une réunion restreinte à l’intérieur du SRI où s'analysait les allégations faites par Elena Udrea en public, en menaçant ses subordonnés et après de longues discussions menées en contradiction, il a dit que : «Si vous parlez, je vous tire tous après-moi !».

Suite à cette menace, pas tous les membres de l'équipe de direction de SRI seraient partagés les points de vues du général Coldea, faites pour lesquelles trois chefs de service ont demandé une audience au président Klaus Johannis. Il s’agit du chef de la Division de défense de la Constitution, le chef du Centre des interceptions et le chef de la Division de contre-espionnage du SRI. Le Président Klaus Johannis aurait demandé à son conseiller Scutaru George, le responsable avec les problèmes de sécurité, s’il devra les recevoir ou pas, à laquelle celui-ci a conseillé le président de ne pas s’impliquer dans ce scandale. Enfin, la décision du président a été négative.

Mais, qui est vraiment M. général Florian Coldea ? Vous pouvez avoir une idée, en accédant  sur les sites suivants :








Comme vous le savez, Elena Udrea a été accusée par la Direction Nationale d’Anticorruptions (DNA) dans un nombre de cas pénaux passibles de six chefs d'accusation. À son tour, madame Udrea a lancé dans l'espace public des accusations graves contre le général Florian Coldea qui est maintenant le directeur par intérim de SRI et que c’est lui qui serait influencé la DNA de porter des accusations contre elle à la suite de certaines recherches effectuées par SRI contre elle, dossiers qui auraient été gardés au secret et lancés publiquement, après le mandat du président Basescu.

L'accusation la plus grave est que le général aurait fermé les yeux sur le fait que l'ancien président Traian Basescu serait parti de Cotroceni avec 50 dossiers classés strict secrets et d'intérêt national qu'il les aurait été mis à disposition du président Traian Basescu parce que M. Coldea misait, à un moment donné, sur le fait que le Président va le nommer directeur du SRI à la place de George Maior, l'ancien directeur démissionnaire.

Les divulgations de Mme Elena Udrea, en ce qui concerne les informations liées sur les collaborations illégales entre SRI et Sebastian Ghita, Dumitru Nicolae-Niro et Dorin Cocos, ont provoqué des réactions inattendus chez les personnes, ayant des responsabilités dans les structures du commandement du SRI, qui se voyait menacés face au licenciement.

Comme je le disais, bien avant l'apparition de ces événements, dans l'un de mes commentaires sur mon blog  qui se trouve à la page Web :


celui, qui a facilité ces opérations et manipulations, est l'évasioniste fiscale, le millionnaire Sebastian Ghita, l'ami du Premier ministre Victor Ponta et membre de la Commission parlementaire pour le contrôle du SRI.

Cet individu, qui a reçu des commandes formelles à l’ordre des millions d’euros pour l’élaboration des programmes informatiques pour SRI, dont la plupart n’ont jamais fonctionné, est un agent d'infiltration du SRI qui en  échange d'affaires louches, le SRI l’a fait millionnaire.

Pour avoir une image claire sur Sebastian Ghita et sa relation avec SRI, lisez l'article ci-dessus et vous allez comprendre tout ce qui se passe dans les coulisses du SRI et surtout sur les abus faits par la direction de ce Service qui agit comme une organisation mafioso avec une connotation d’État en État, sans que personne ne fasse rien.

Et pour vous donner une idée sur l'archimillionnaire expansionniste Sebastian Ghita, collaborateur du SRI et ami avec le Premier ministre plagiaire Victor Ponta, regardez la vidéo ci-dessous :

                                                 

SRI par son leadership, s'est impliqué brutal dans les campagnes électorales afin d'influencer leurs résultats afin que l'ancien directeur du SRI George Maior a lutté pour Victor Ponta, non seulement politiquement mais, aussi comme parrain de mariage avec celui-ci et le directeur intérimaire actuel, Florian Coldea, s'est battu pour Klaus Johannis après que Basescu a refusé de le nommer comme directeur du SRI à la place de George Maior.

D'ici a commencé cette guerre interne à l'intérieur du SRI ce qu'on expliquerait pourquoi le nouveau président de la Roumanie a demandé la démission du Major, qu'il a donnée, pour ainsi dire, héroïquement en défendant les lois Big Brother dans les conflits avec les membres de la Cour Constitutionnelle.

Et pour apporter d'autres arguments à l'appui de ce que j’ai dit, voilà ce que Radu Moraru, commentateur à la télévision «Le Parrain» a dit dans un article publié sur le site de la télévision, sous le titre «Guerre sur la vie et à la mort entre les groupes des services secrets» :

http://translate.google.ca/translate?hl=fr&sl=ro&u=http://www.nasul.tv/2015/02/17/razboi-pe-viata-si-pe-moarte-intre-gruparile-din-serviciile-secrete/&prev=search

 On a également dit qu'Elena Udrea elle-même était un service secret de la Présidence, à côté de de Basescu. La haine de Florian Coldea serait partie d'une jalousie professionnelle : l'intelligence que Mme Udrea parlait à l'oreille droit du président Basescu entrait en collision avec ce que M. Coldea murmurait à l'oreille gauche du président, tandis que M. Maior était, soit absent, soit murmurait à l'oreille de quelqu'un d'autre (Victor Ponta).

D'autre part, on a déclaré que les principaux dossiers de la Justice sont archivés à SRI et sont déverrouillées lorsque cela est nécessaire.  Cette chose-là est illégale parce que toute information obtenue par SRI doit être envoyée chez DNA et rien ne devrait être retenu. À cet égard, Mme Udrea a présenté, à juste titre, un tableau sombre des Services qui font des dossiers exactement comme la Sécurité de Ceausescu et à cause de cela DNA se transforme en une simple annexe des messieurs Coldea et Maior.

Un autre exemple, qui atteste le fait que le général Florian Coldea envoie des espions au sein des ministères, est la déclaration d'un ancien officier de SRI, M. Adrian Radu, qui a montré exclusivement dans l'émission «X-Press» de la station de télévision B1 que l'un des conseillers du ministre de la Justice, M. Teodor Florian Andronache, est officier actif dans le Service Roumain de Renseignements (SRI).

Pour cette raison, Adrian Radu a demandé, au président Klaus Johannis, le licenciement d'urgence du général Florian Coldea du SRI et en même temps le licenciement par le Premier ministre du Ministre de la Justice.

«J’appelle le président Johannis de limoger d’urgence le  général Florian Coldea pour l'infraction de l'article 26 de la Loi sur la Sécurité Nationale et le premier-ministre de limoger le Ministre de la Justice», a déclaré Adrian Radu.

Il a présenté deux déclarations de l'actif, pour 2013 et 2014, de M. Teodor Florian Andronache, conseiller auprès du Ministère de la Justice, ce qui montre qu'il est agent SRI active dans le cadre de ce ministère.

«M. Coldea viole la Loi sur la Sécurité Nationale, car il envoie au Ministère de la Justice en tant que conseiller à un politicien et d'ailleurs, il met en question  l'indépendance de la magistrature», a ajouté l'ancien officier. Le Ministre de la Justice a donc un conseiller qui est en même temps agent actif au SRI. Voici la vidéo qui certifie cette chose-là :

                                                    

Voici un extrait des deux déclarations de 2013 et 2014, de M. Teodor Florian Andronache, ancien officier SRI, qui peuvent être trouvées dans leur intégralité dans les pages des principaux journaux en Roumanie, comme dans la vidéo ci-dessus.
                                                                         

                                                     
 

En ce qui concerne le milieu d’affaire, Mme Udrea a affirmé qu'il y a un melange d'intérêts, de pots de vin, des voleurs et des réunions régulières avec SRI. Que M. Dinu Pescariu faisait appel à elle afin de parler avec le général Coldea pour débloquer un compte en Suisse même s’il détestait Mme Udrea. Que son mari Dorin Cocos, a été invité par le même Florian Coldea pour financer la télévision de Sebastian Ghita avec la somme de 500000 qui à son tour est député, membre de la Commission du SRI du Parlement et qui était en fait le haut-parleur de ce Service et qui  recevait des commandes de vente sans licitation pour ses affaires personnelles à partir des lesquelles il s’est enrichi dans un temps record, sans que personne s’occupe de lui.

Cependant, la DNA a demandé au Parlement l’accord pour qu’Elena Udrea soit retenue par la justice afin de continuer les recherches judiciaires en profondeur pour ses six chefs d'accusation. Voici ce qu’a dit Elena Udrea au Parlement avant que les législateurs votent :

                                                   

En ce qui concerne l'enquête, effectuée par la Commission parlementaire du contrôle du SRI suite aux accusations d'Elena Udrea contre le général Florian Coldea, celle-ci a pris fin par le lavage du chef par intérim du SRI. Voici ce M. Georgian Pop, le chef de cette Commission, a dit après cette enquête :

                                                 
                                                    

Comme prévu, la prestation des parlementaires de la Commission de contrôle SRI a été boiteux et ils ont fait tout pour couvrir le scandale Udrea - Coldea. «Aucun question de l'espace public n'est pas resté sans réponse. Tout, ce qu'on a fait pendant les audiences, est basé sur des questions très précises et des pièces justificatives. Les allégations des 10 derniers jours de Mme Elena Udrea ne sont pas fondées. SRI a prouvé tout avec des documents», a-t-il dit sans sourciller le président de la Commission, le député PSD, Georgian Pop.

À noter que M. Pop a habillé aussi des vêtements d'analystes politiques, parce qu’il est venu avec un argument absurde : «Jusqu'il y a 10 jours, Mme Udrea a eu un avis totalement différent sur le SRI». De toute évidence, le communiqué de presse n'a pas donné d'autres détails car «tout ce qu’on a discuté ici a été enregistré et le travail de notre comité représente des documents officiels de l'État roumain est sont des documents secrets de l'État», a déclaré M. Georgian Pop.

Mais, M. Georgian Pop, n'a pas dit quoi que ce soit sur ses relations personnelles avec les membres de la direction du SRI qui lui ont facilité et a d'autres membres du Comité parlementaire un certain nombre d'avantages et de services gratuits qui ont été acceptés pour différents services et l'attention, en particulier des offres pour la réparation gratuite de leurs voitures dans les garages ISR, bons d'essence et autres avantages afin qu'ils vont taire et prendre des décisions comme celle d'hier.

Je mentionne que cette déclaration a été faite hier, dans le cadre des discussions qui ont eu lieu à une émission de télévision de B1 où, Catalin Striblea, le commentateur de cette télévision a dit qu'en étranger les services secrets tremblent devant les comités parlementaires, tandis que les nouveaux membres de la Commission du Parlement trembler devant les leaders du SRI et donc à cause de celle-là ils n'ont jamais pris aucune mesure contre les membres de SRI.

Pour avoir une image encore plus claire sur les activités du SRI par qui, la loi de jungle actionne avec priorité dans le soi-disant l'acte de la justice fait par ce Service de type mafioso, lisez l'article «Le Comité parlementaire de contrôle du SRI couvre des activités déroulées illégalement ?!».


Et pour que l'image soit plus claire, lisez sur FaceBook les accusations portées contre le général Coldea par une collaboratrice de l'espace sexy, nommée Adela Mirela Badea, qui présente toutes les misères faits par cet imposteur non seulement dans la politique, mais aussi sur la ligne de la manipulation et de l'utilisation de menaces sur la vie personnelle à tous ceux qui l'entravent. Pour faciliter votre recherche, visitez mon compte Facebook (Panait Munteanu) et ensuite cherchez parmi mes messages reliés à cette personne (Badea Adela Mirela) intitulé sous le nom de «Deux serviteurs vendus».

Voici donc ce qui se passe dans les structures du SRI qui par leur prestation doit assurer la collecte, la vérification et la récupération des informations nécessaires de la connaissance, la prévention et la lutte contre les actions qui sont susceptibles de nuire à la sécurité nationale de la Roumanie et des activités visant à préserver des secrets d'État et éviter les fuites d'informations qui ne peuvent pas être rendue publique légalement, ce qui en fait ces tâches ont toujours été laissés sur le second plan, alors qu'en réalité, tous ceux qui ont dirigé le Service ont d'abord été occupé par leurs problèmes personnels ou s'en introduisant dans la vie des autres.

2 commentaires:

  1. Auz matale le filmez di Q bek de acolo cum de ştii să faci aşa Inteligent?

    RépondreSupprimer
  2. BARLEA ADELA MIRELA! NU BADEA

    RépondreSupprimer